Per Johan Landstedt, anor och ättlingar
Anders Hallin & Lena Landstedt-Hallin, mars 2015
Innehåll
Introduktion
Här är en sammanställning av Västerbotten-släkten Landstedt med utgångspunkt från Per Johan Landstedt (1858-1925) från Renholmen, Byske. Han var sonson till den förste i släkten som tog sig namnet Landstedt, Jonas Niccusson Landstedt (1760-1839). Per Johans anfäder på faderssidan i Västerbotten och på moderssidan i Västernorrland redovisas liksom PJL:s ättlingar.

Tyvärr har vi behövt begränsa den information som lagts ut på nätet eftersom det framkommit att informationen kan/har missbrukats. Av detta skäl har vi tagit bort namn och födelsedata på nu levande personer födda efter 1944.

Källorna till materialet är: Skellefteå landsförsamlings kyrkböcker (delvis förstörda genom brand), Demografiska databasen i Umeå, Ulf Lundströms "Skellefteå socken 1650-1790", Erik Nylanders "Familjeregister för Själevads socken 1681-1785", CD-skivan "Piteanor" utgiven av Pitebygdens forskarförening. Vi har också fått en del uppgifter från andra släktforskares hemsidor och sammanställningar.

Vi har betydligt mer material från Västerbotten, Norrbotten (speciellt Piteå lfs) och delar av Västernorrland, här kan bara visas en liten del av alla i vårt register!

Om Du hittar fel i översikten eller vill komplettera på något sätt - hör gärna av dig! Kontakta oss också om du är intresserad av att ta del av mer information - här visas bara en liten del av alla uppgifter i vårt register.
Kontakt
08 - 754 17 59
Kantorsgränd 3
192 72 SOLLENTUNA