Familj
Anders Hallin & Lena Landstedt-Hallin, mars 2015
Innehåll
Introduktion
En sammanställning av våra gemensamma anor dvs. våra tre döttrars släktträd i rakt bakåt nedstigande led så långt vi har hittat. Observera att det finns väldigt många osäkerheter i de allra äldsta släktleden (före 1680-talet) då alla de uppgifterna kommer från andra, betydligt mer osäkra källor.

Källorna är huvudsakligen kyrkböcker (Mikrokort/Genline/AD-online/SVAR) och Demografiska databasen i Umeå. För de äldsta anorna har vi använt annat material, framförallt Ulf Lundströms böcker om Skelleftebygden men andra, liknande sammanställningar t ex om Själevad. Vi har också använt data från andra släktforskare vilket kan göra data lite osäkra men det kan ändå vara intressant att se.

Tyvärr har vi behövt begränsa den information som lagts ut på nätet eftersom det framkommit att informationen har missbrukats. Av detta tråkiga skäl har vi behövt ta bort namnen på de flesta nu levande personer födda efter 1944 och ersatt dessa med ”man” respektive ”kvinna” samt ersatt datum med årtal. Om du vill ha mer information om dessa personer får du höra av dig till oss via kontaktsidan!
Om Du hittar fel i översikten eller vill komplettera på något sätt - hör gärna av dig! Kontakta oss också om du är intresserad av att ta del av mer information!
Kontakt
08 - 754 17 59
Kantorsgränd 3
192 72 SOLLENTUNA